Popolno čiščenje telesa zelišča doma.

trava

Pred zdravljenju katerekoli bolezni se morate očistiti telo, in nato pustite veliko težav.

Odličen učinek vam daje popolno čiščenje telesa zelišča zapletena shema, vendar lahko selektivno.

Če človek pogledal v notranjosti sebi, je takoj razumel zaradi njegovega slabega zdravja. Da bi lahko videli, notranjost debelega črevesa, 10 kg blata ali 1-2 litra sluz-kot so rjave alge, v kateri mrgoli črvi. Čudno izrastki na stene debelega črevesa, kot meduze, ali gobe, tako da si polipi. V svoje trebušne votline, še posebej trebuh, da bi videli kopičenje sluzi.

Še posebej šokirani, bi Si svoje jeter, posutih s kamni različnih barv, onesnaženih tal. Veliko ledvični pesek, in nekateri so kamenjali. Pljuča napolnjena z sluz, in maxillary sinusi so napolnjene z velika količina gnoja.

Ljudje v starosti 40 let, je bil presenečen, bi ugotovili, da je približno ⅓ celic svoje telo so postali stari in ne opravljajo svoje funkcije. Nekaj jih je umrlo in njihove razgradnje strupov v telesu.

Značilen vonj, ki označuje proces! Poleg tega bi šteje, umazana kri in drugih stvari, ki bi prizadel njih.

Ko boste videli vse to, bi vedeli, da srce je bolno od zastrupljena kri, slaba prebava — iz umazane jeter, izgubo vida in sluha — od nakopičenih gnoj v glavo, in kile in spolne šibkosti prišel iz bilančnega v trebuhu sluz. Vse to mogoče zdraviti z zdravili, ampak najprej moramo odstraniti fizične umazanije iz telesa.

Navodila:

  1. Odpravo parazitov, mikrobov, gliv in bakterij,
  2. Kako se znebiti polipi v črevesa, zaprtje, bradavice
  3. Čiščenje črevesja, jeter, žolčnika, trebušne slinavke.
  4. Odstranitev soli iz sklepov
  5. Čiščenje krvi in krvnih žil
  6. Čiščenje pljuč in bronhijev
  7. Čiščenje ledvic
  8. Večjo imuniteto

Nevidni svet paraziti. Odpravo parazitov, mikrobov, gliv in bakterij,

Ne bojte se, šok o odkrivanju resnice o svojem telesu: je 10-15% mase vpliva črvi različnih vrst. Znanih je približno 20 tisoč črvi, paraziti v človeškem telesu. Medtem ko človek je močan, mlad, parazitov, ki ne ustvarjajo nobenih zdravstvenih težav, vendar sčasoma, paraziti oslabijo svoje gostiteljske več in več, populating in kolonizacije določenega organa. Poškodbe in zamašijo krvne žile, ki so podlaga za možgansko kap, bolezni srca in ožilja, rak, sladkorna bolezen, multipla skleroza, holecistitis, dyskinesia, cirozo jeter. Ta bolezen 3-4 vrste črvi, Giardia, mačka Fluke, fascioliasis. Kronična vztrajno bronhitis, pljučnica in akutnih okužb dihal so posledica spora pljuč alveolov ličinke paragonimoses. Paraziti v procesu življenja oddajajo toliko škodljivih in strupenih snovi, ki telo je prisiljen, da proizvajajo maščobno tkivo, da se raztopi. Nosilci široko tapeworm goveja tapeworm, in — najbolj maščobe ljudi. Nosilci za palček tapeworm na telo veliko bradavice. Dysbiosis — črevesnih poselitve, ki jih ni,-simbiotičnem (tujih) mikroorganizmov. Osvobojeni flukes, paraziti, boste začeli, da spusti maščobo in voda kot topilo umazanije, in takoj boste potrebovali za čiščenje črevesja in jeter, žolčnika, da bi mrtvih paraziti.

Kako se znebiti polipi v črevesa, danke, želodca, papillomas, zaprtje

Raztopljeno beljakovine bo šop in pade na desno naraščajoči del debelega črevesa, "v rezervi", in vsak obrok doda nov odpade kosih nabrali do 40 kg v gube žepi za desetletjih. Začne gnije, in sesalno sistem debelega črevesa pogonov v telo strupe, rakotvorne snovi, toksinov, razpada izdelkov, ki se odlagajo na stene ožilja. Poleg tega črevesju, ki se razteza, deforms, stisne in premakne iz njihovih krajev, trebušnih organov — vranica, želodca in trebušne slinavke. Ko obnovite debelega črevesa sigmoidne razvoj maternice fibroids, ciste na jajčnikih, retroverted maternice. Stisnjen arterij, žile, živci. Razvoj hemoroidi-krčne okoli danke, zaprtje, pri moških, prostatitis, impotenca. Če imate na telo, so polipi, ki visi na spletu, zlasti na vratu, pod pazduho itd, se pravi, da imate polipi v črevesje komaj opazne tubercles do 3-4 cm v premeru. Polipi ne neškodljive. Z dolgoročen obstoj celice polyp lahko postanejo rakave. V povprečju je vsak peti polyp spremeni v raka.

Čiščenje telesa (črevesja, jeter, žolčnika, trebušne slinavke)

Čiščenje jeter se začne s štiri dni treninga v zelišča, med katerimi so kamni, delno raztopi, naredili mehko in žolčnih vodov da širijo. Zamašitev cevi je mogoče, če priprava za postopek, ki se izvajajo v strogem skladu z zdravljenjem režim. V teh dneh lahko delo. Na peti dan se začne čiščenje. Boste šokirani, ko so se njune oči bodo videli, kaj bo. Zjutraj čiščenje črevesja gre do 10 kg blata 1-2 gibanje črevesja— so fekalnih ostankov, črvi, sluzi. Ves dan je očiščena jeter, žolčnika: kamni, raztopljene v obliki žele ali gline, rumena kosmiči, gnoj, semena, film (rakavih). Kako lahko ne boli nosijo vse to v sebi let? Se osvoboditi traja dva tedna. V tem času izgubi do 10 kg, zmanjša želodec. Za bolj učinkovito čiščenje jeter je priporočeni postopek za zagon 4-krat, enkrat na četrtletje, in nato enkrat na leto v spomladi.

Človeško telo — samo-regulacijo sistema, ki se, ko umazana, je ne more več opravljati svoje funkcije in človek postane slabo. V tuš operite vsak dan, in znotraj? To je razlog, zakaj se poskuša znebiti bolezni, z tablete ne delujejo, različne drage kreme in maske ne izboljšajo kože. Gube postane več in vsak od njih ustreza slagging organa. Gub na zgornji ustnici kažejo downtrodden črevesju, vrečke pod očmi — natrpane ledvic Tako moram kupiti drago kremo? Ni lažje odstraniti vzrok gube staranja na koži, čisto telo? Za odstranjevanje parazitov iz telesa, strupov in toksinov, presnovo, delovanje endokrinih žlez, telesne teže izginejo alergičnih pojavov, apatija, glavobole. Povečanje učinkovitosti, fleksibilnosti, obresti v življenju, izboljšuje polt, je pomlajevanje, gube.

Način čiščenja je preprečevanje.

Skoraj vsi ljudje priporočljivo metodo čiščenja telesa, da se prepreči. V procesu dolgoročnega pristojbin za uporabo stranskih učinkov, so bile ugotovljene.